به گزارش ميراث آريا(CHTN)، ابزار و وسايلي که محققان براي بررسي و تحقيقات خود استفاده مي‌کردند شامل استفاده از اشعه ايکس بوده که حدود يک ماه قبل در آزمايشگاهي در منطقه لوئيزانا انجام شد و عکس‌هايي سه بعدي از اين موميايي گرفته شده است و اکنون براي بررسي‌هاي دقيق‌تر به اين آزمايشگاه آورده شده است.

اگرچه اين موميايي در سال 1920 در مصر کشف شده است اما در طول 21 سال گذشته در موزه علوم و هنر لوئيزانا نگهداري مي‌شده است که به تازگي گالري مصرشناسي اين موزه باهدف به روز کردن اطلاعات و تحقيقات خود سعي کرده اطلاعات جديدي را جمع‌آوري کنند و با به نمايش گذاشتن صنايع‌دستي، متون و تحقيقات مصري جديد خود از 27 جولاي تحولي در وضعيت اين موزه ايجاد کند.

با توجه به اينکه اين موميايي به‌عنوان شاهکار و گنجينه اين موزه به‌شمار مي‌رود تيم تحقيقاتي با متمرکز کردن فعاليت‌هاي خود بر تاريخ گذشته اين موميايي و به نمايش گذاشتن اين اطلاعات براي عموم مردم و چاپ آن در کتاب‌ها نماهايي نزديک‌تر را از موميايي‌هاي مصر به نمايش گذاشت.

جاناتان الياس، مدير تصميم تحقيقاتي موميايي با اشاره به اينکه هر موميايي تاريخ خاص خود را دارد گفت: مصريان باستان‌ معتقد بودند که مرگ تنها يک موقعيت گذرا و موقتي است که با موميايي کردن اجساد به آنها اجازه مي‌دهند که دوباره زنده شوند و بدن آنها سالم بماند.

وي در ادامه افزود: موزه علوم و هنر لوئيزانا که در سال 1986 از بخش موزه ريگري ايجاد شده است شامل اطلاعات قابل توجهي از دوره‌هاي مختلف مصر است که متعلق به سال‌هاي 30 تا 323 پيش از ميلاد است يعني زماني که مصر تحت حکومت يونانيان بوده است.

زماني که اين موميايي 2300 ساله به بيمارستان سنت‌اليزابت رسيد با کمک تجهيزات خاص آن را در اتاقي تاريک براي جلوگيري از هر گونه تغييرات دمايي و نگهداري دقيق‌تر انتقال دادند تا با استفاده از روش‌هاي اسکن کامپيوتري که بسيار شبيه به استفاده از اشعه X است اما با کمک کامپيوتر و به صورت ديجيتالي صورت مي‌گيرد تصاويري بسيار دقيق و با جزييات بيشتر را در اختيار کارشناسان قرار مي‌دهد.

M /108


انتهای پیام/

کد خبر 1386043152